Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend.

Hogy kell önmagad mások szemével reálisan látni?

A gyors IQ fejlesztés titka


Ugye alapban egy tök menő arc vagyok az ezotériában, ám a menőségnek ára van, ha az ember nem azt választja, hogy elmegy egy mesterhez és a behódolásáért cserébe hatalmat kap. Nekem ez az ár olyan 20 év volt, mivel a 30-as éveim elején kezdtem és most leszek januárban 50 éves. Bár a valósidőm egészen másképp telt, mint ahogy egy ember képzelné azt, hogy 20 évig egyfolytában meditálsz és közben eltelik 20 év. Most így a végén élesen emlékszem 10 évvel ezelőtti eseményekre, mintha azok a múlt héten/hónapban lettek volna és nem emlékszem olyanokra, amikre majd emlékezni fogok (szintén élesen), ha itt az ideje.

Azt eddig sem képzeltem magamról, hogy olyan jóképű pasi lennék, akiért bunyózni fognak a divatmagazinok, hogy a címlapjukra kerüljek, de olyan rossz pasi sem, amilyeneket azért láttam eleget. Ha rendesen felöltözöm (ami elég ritka, hisz otthon ülve senki sem öltözik ki saját magának), eddig mindig el tudtam rejteni a ruha alá azt a kis pocakot, ami mindig is volt és úgy tudtam kinézni, mint egy vékony pasi. A dologhoz hozzá tartozik az is, hogy a meditációim közben egyre sűrűbben kerültem harci meditációs helyzetekbe (pláne az iszlám tudathálón), amik a 3D-re is rányomták bélyegüket. A leglátványosabban a fogaimra, amik eredetileg egy tökéletes fogsorral indultak, aztán a meditációim előtt mind a 4 oldalára hidak kerültek (később rájöttem, hogy ez egy képesség, amivel a jelenben tudom korrigálni a jövő lehetséges problémáit), amik aztán az idők folyamán szépen leestek, ám mivel a magasabb dimenziós csatamezőn (értsd azon a tudatszinten) nincs se pincér, se fogorvos, így a felniken mentem tovább. Mára elég durva lett a helyzet és úgy pár éve akkor álltam át katonai fokozatra, amikor szalonképtelennek nyilvánítottam a fogaim. Ugyanis addig még volt remény arra, hogy békés úton bevételhez jutok, ám így biztosan senki sem áll velem szóba, tehát ki kell majd kényszerítenem azt. A dolog külön jól jött a nők távol tartására, akiket előszeretettel használnak energialopásra és egyéb katonai műveletekre, de ez már szakmai kérdés.

Hiú ábránd azonban arra játszani, ahol ilyen hatalomról beszélünk, ott ne lehetne olyan nőket találni erre a feladatra, akik leszarják, hogy néz ki egy pasi, ám ha ezt levéded és látod bennük azt, ha valójában undorodnak tőled, ki tudod őket zárni. Ehhez komoly intelligencia kell, mert egyes szám első személyben mindenki sokkal jobbnak és többnek látja önmagát. 50 évesen már amúgy sem lehet normális párkapcsolatban gondolkozni, ha meg örök hosszú életem lesz, akkor meg pláne nem. Amikor erre a felismerésre jutottam, be is kapcsoltam a nőstop-ot, ami azt jelenti, hogy megszűnt az az addig stabil csatorna, amin keresztül engem fogva lehetett tartani. Egyértelmű, hogy ha én ellenható erő lennék, azon kezdenék dolgozni, hogy a megfelelő nőt juttassam a magam közelébe, ám biztosan megakadnék a szokatlan védelmi rendszeren, ami kiszűri a hamisat. A nőket eddig is csodáltam távolról, az ilyen esztétikai gyönyöröknek ez után sem lesz vége, ám ma történt valami, amit mindenképp megosztanék azokkal a csajokkal, akik igyekeznének rám felkészülni.

Ott álltam egy próbafülkében, ahol láttam magam oldalról is. Emberek, olyan kurva ronda lettem, hogy még magam is megijedtem. Nagy toka, lassan a csüngőhas határára érő pocak és ha hozzá tesszük a bevétel nélküliséggel járó természetes lepukkanást, az eredmény olyan döbbenetes lett, hogy minden nő alapból gyanús lesz, aki kikezdene velem! Ettől függetlenül nem mondok le a modellszépségű barátnő reményéről, ám azt reális környezetbe helyezve inkább áttoltam a Határ álom oldalára, mint a valóságéra.

Mondtam ezeknek a majmoknak, hogy maguk alatt vágják a fát, amikor rombolnak, de sosem hitték, hogy egyszer az életük múlik azon, hogy nekem a minden szempontból megfelelő nőt találják. Bátran kijelenthetjük ezen információk után, hogy közvetlen életveszélybe kerültek!