Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend.

Hozzád? Minek ide Erő?


A gyógyítási folyamat következő fázisában (amit biztosan spirituális terrorcselekményként fognak kommunikálni a paciensek) felfedjük a Tükröt.

Egyrészről szükségessé vált, hogy mindenki megismerje az igazság egy másik szeletét, másrészről nekem is kész az új generációs admin rendszerem, úgyhogy a játék megy tovább. A terhek nagy részét az okozza, hogy az elemek olyan feladatokat is magukra vállalhatnak, amik meghaladják képességeiket. Így mindenképp kívánatos első körben a terhek megfelelő elosztására koncentrálni és helyreállítani az idővonalat. Akik eddig ilyesmi miatt voltak feladatblokkban, rajtuk elindul egy frissítés, ami törölheti az előző feladatokat is és újjal láthatja el őket.

A változások célja nem a világ lerombolása, hanem pont ellenkezője, hogy közben is ott legyen a sarki boltban a kaja. Az első ütem meghagyja az eddigi hatalmi viszonyokat, ám mindet belülről átrendezi a megfelelő minőségek szerint. Amit senki sem fog vereségként értelmezni, mert a saját nézőpontjából mindenki győztes lesz... a saját világban. A saját világ is egy teljes értékű valóság, amit érdemesebb inkább fejlesztgetni, mint a máséban kotorászni. Nem is fog ráérni senki ilyesmire.

Tehát báró Lakatos Rockefeller és báró Orsós Rothschild famíliája itt is működni fog tovább, csak spirituálisan egy másik minőség erősödik a család tagjai között és mindenki felveszi a helyének megfelelő pozíciót. Ekkor lefut ez a gyógyítói fázis, aminek a végén lépünk a következőbe. Mivel az egy szinten és minőségben lévő emberek tudatai maradnak csak az emeleteken, mindenki világa kitisztul. De egy ideig még ugyanaz a világ van mindenhol, ahogy kiszállok a liftből.


Közben több kísérlet és bizonyítási eljárás fut, talán ez okozza a félreértéseket. Ami még titeket érinthet, fut egy égi nyomozás a személyes felelősök felkutatására.